VENLO DUURZAAM

AGENDA 2020

Zaterdag 5 september

Plastic PeukMeuk 2020 Venlo

9.30-11.30 uur | Verzamelpunt: Nedinscoplein Venlo, parkeerplaats van de Nedinsco Fabriek aan de kant van de Molensingel, tegenover het stadskantoor

Op 5 september doen we mee aan de landelijke opruimactie Plastic PeukMeuk 2020. Die dag worden er op meerdere plekken door het hele land peuken cleanups georganiseerd om bewustwording over de zwerfpeukenproblematiek te creëren. Aanmelden kan via het contactformulier op deze website. 

Zaterdag 12 september

Schone Rivieren Expeditie

9.30-12.00 uur | Verzamelpunt: Uitkijktoren in het Berckterveld in de buurt van Kasteel

De Berckt, Baarlo

Samen met IVN Baarlo-Maasbree organiseren we op 12 september een Schone Rivieren Expeditie in het Berckterveld/de Romeinenweerd, een brede en langgerekte strook van uiterwaarden aan de Maas. We willen jullie tijdens deze interactieve wandeling laten ervaren hoe mooi dit natuurgebied is en we laten jullie kennis maken met de rijkdom en variatie aan plant- en diersoorten. Ook zullen we aandacht besteden aan de vervuiling van de Maas en haar oevers. Aanmelden kan via het contactformulier op deze website.

Zaterdag 19 september

Maas Cleanup Opruimactie

10.00-13.00 uur | Verzamelpunt: Nedinscoplein Venlo, parkeerplaats van de Nedinsco Fabriek aan de kant van de Molensingel, tegenover het stadskantoor

Tijdens World Cleanup Day doen we mee met de Maas Cleanup. We begeleiden de opruimactie bij De Oude Beemden/Maasboulevard. Aanmelden kan via het contactformulier op deze website.

Zaterdag 10 oktober

Venlo-Zuid Schoon Opruimactie

9.30-12.00 uur | Verzamelpunt: Zuidpilaar, Reigerstraat 2, Venlo

De werkgroep Venlo-Zuid Schoon organiseert een zwerfafvalopruimactie in de wijk Venlo-Zuid. Aanmelden kan via bewonersnetwerkvenlozuid@hotmail.com

Zaterdag 10 oktober

Velden Samen Schoon! Opruimactie

10.00-12.00 uur | Verzamelpunt: BMV De Vilgaard, Schandeloseweg 1, Velden

Velden Samen Schoon! organiseert een zwerfafvalopruimactie in Velden. Aanmelden kan via samenschoon@gmail.com

Zaterdag 24 oktober

Venlo Schoon Opruimactie in 't Jaomerdal

10.00-12.30 uur | Verzamelpunt: details worden na aanmelding gedeeld

Met een kleine, Corona-proof groep gaan we opruimen in 't Jaomerdal. Aanmelden kan via het contactformulier op deze website. 

Zaterdag 7 november

Venlo Schoon Opruimactie in de buurt Hazenkamp in Blerick

10.00-12.30 uur | Verzamelpunt: Sint Hubertusplein (Blerick)

Venlo Schoon organiseert een grote zwerfafvalopruimactie in Blerick. In de buurt Hazenkamp gaat een nieuwe zwerfafvalgroep starten onder leiding van Michelle Maaskant. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om de buurt samen met Michelle schoon te houden. Aanmelden kan via het contactformulier op deze website.

Organiseer jij zelf een duurzame activiteit die je op onze agenda wilt vermelden? Laat het ons weten via het contactformulier op deze website!

Copyright Venlo Duurzaam © Alle rechten voorbehouden